COVID-19 ravisti yksityissijoittajia, mutta rohkaisi BTC-valaita: Raportti

Jotkut ostivat kastelun, toiset päättivät odottaa sitä.

COVID-19-pandemian alkaessa vähittäis- ja institutionaaliset Bitcoin-sijoittajat käyttivät hyvin erilaisia ​​lähestymistapoja, OKEx Insightsin ja Catallactin uusi tutkimus osoitti

Tutkimus, jossa tarkasteltiin ketjun Bitcoin Code transaktiotietoja tammikuusta elokuun alkuun 2020, havaitsi, että yksityissijoittajat vetäytyivät suurelta osin takaisin ja odottivat strategiaa Bitcoinin kanssa. Toisaalta suuremmat, mahdollisesti enemmän institutionaaliset sijoittajat, keräsivät BTC: tä. Raportissa ei oteta huomioon tapahtumia pääosin elokuussa ja syyskuussa, kun hinnat laskivat.

Vähittäiskaupan liiketoimet, jotka edustavat alle kymmenesosaa kolikosta, muodostavat suurimman osan BTC: n liikkeistä ja seuraavat tarkemmin hintavaihteluita. Nämä sijoittajat pyrkivät helpommin „ravistelemaan“ markkinoilta korkean volatiliteetin ja dramaattisen hinnanlaskun aikana „, raportissa todettiin, mitä tutkijat havaitsivat.

Päivittäisten pienten BTC-tapahtumien määrä väheni ja otti odotustavan lähestymistavan, kun BTC: n hinta saavutti 10000 dollaria toukokuussa

Päivittäisten pienten BTC-tapahtumien määrä väheni ja otti odotustavan lähestymistavan, kun BTC: n hinta saavutti 10000 dollaria toukokuussa. Lähde: Catallact

Tietojen perusteella vähittäiskaupan liiketoimet „laskivat ja poikkesivat hintakehityksestä – mikä viittaa siihen, että yksityissijoittajat käyttivät BTC: nä odottavaa lähestymistapaa kauden pituisena, kaatumisen jälkeisenä kertymäjaksona“ toukokuun ympäri.

Kaivostyöläisille ja suuremmille vähittäiskaupan toimijoille osoitetut keskisuuret liiketoimet olivat varovaisempia pandemian alkaessa. Mutta näytti siltä, ​​että tämä käyttäytyminen kesti vasta kesäkuuhun, jolloin toiminta vilkastui jälleen.

On kiinnostavaa, kun tiedot siirtyvät seuraamaan yli 1000 BTC: n tapahtumia. Kun BTC lähestyi 10000 dollaria, tapahtumien määrä 1000-5000 BTC: n välillä kasvoi edelleen kesäkuun lopusta lähtien, vaikka hinta alkoi vakiintua.

„Tämä nousutrendi viittaa mahdollisuuteen, että laitokset ja / tai suuret toimijat ryhtyivät kiireiseen BTC: n keräämiseen, kun keskuspankkien talouden elvytystoimet kannustivat kovien varojen ostoon. Koska emme kuitenkaan voi puhtaasti erottaa todellista toimintaa pelkästään tapahtumien määrästä, tämä on vain spekulatiivinen mahdollisuus „, raportissa todettiin.

5000 BTC: n ja sitä suuremmissa transaktioissa tapahtui myös piikkejä toukokuun puolivälistä heinäkuun puoliväliin, mikä johti tutkijat kahteen mahdolliseen johtopäätökseen: kryptovaluutanvaihto on saattanut siirtää kolikoita eri lompakoissa eri syistä, todennäköisesti turvallisuudesta tai suurista institutionaalisista sijoittajista markkinoiden ja kertyneen BTC: n odottaessa hintojen nousua tai laskua. Raportissa todettiin, että COVID-19: n vaikutus globaaleihin markkinoihin saattoi saada suuret sijoittajat kääntymään BTC: n suojaksi fiat-inflaatiota vastaan.

5000 ja 10000 BTC: n välisten tapahtumien määrä kasvoi dramaattisesti koko Bitcoinin hintojen yhdistämisen kesän

5000 ja 10000 BTC: n välisten tapahtumien määrä kasvoi dramaattisesti koko Bitcoinin hintojen yhdistämisen kesän. Lähde: Catallact

OKExin raportin mukaan pandemian ensimmäiset kuukaudet vaikuttivat ihmisten liikkumiseen markkinoilla, varsinkin kun yksityissijoittajat vetäytyivät odottamaan hintojen palaavan jälleen normaaliksi. Suuret sijoittajat sen sijaan „ostivat laskun“ ja alkoivat kerätä BTC: tä.

Cointelegraph ilmoitti, että BTC- hinnat ovat tylsiä ja vakaita, mutta ei, mutta se voi lyödä 16 000 dollaria, jos vastustaso rikkoutuu.